Skip links

Jouw huis verkopen?

Wil jij je huis verkopen voor de beste prijs?

Contact opnemen

De Grootste Grijns

Een zo’n groot mogelijke grijns op uw gezicht bij de sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners. Dat is het doel. Makkelijker gezegd dan gedaan, want er komt een hoop bij kijken. Hoe bedingt u de beste prijs? Hoe krijgt u de beste voorwaarden? Hoe bereikt u geïnteresseerden? Wat moeten we delen met de potentiële kopers? En hoe onderhandelen we? Maarten staat voor vakmanschap en past zijn marktkennis toe om u zo geruisloos en succesvol mogelijk te begeleiden.

De Beste Prijs

Iedereen kan een huis verkopen. Iedereen kan een paar kekke foto’s maken en een website opzetten. Maar wie verkoopt uw huis echt voor de beste prijs? Met zijn deskundige marktexpertise en zijn moderne marketingstrategie, maakt Maarten van elke verkoop een succesverhaal en krijgt u de maximale prijs voor uw huis. Maarten maakt zo letterlijk het verschil. Want geef toe, hoe hoger de prijs, hoe groter de grijns.

De beste koper

Lokale koper

De koper die in de buurt woont, leeft eet en winkelt. Zijn wereld speelt zich af in deze buurt. Hij weet er alles van en wil er ook graag blijven.

Out-of-area

De koper komt niet uit de buurt, stad of zelfs land. En moet alles nog ontdekken.

Passieve koper

Is niet actief op zoek naar een woning, maar wanneer de juiste woning voorbij komt kan zijn latende vraag aangewakkerd worden.

Actieve koper

De actieve koper wil snel een woning kopen. Doordat hij actief is weet hij wat erin de markt speelt en is hij geneigd teveel te analyseren waardoor hij niet altijd de beste prijs wil bieden.

Soorten prijzen

Emotionele koper

De verliefde koper wil per se de woning hebben en betaald daarom de hoogste prijs op basis van zijn emotie en niet op basis van ratio.

Rationele koper

Gebaseerd op meerdere elementen vergelijkt deze koper de woning met andere woningen met andere woningen en bied een rationele marktconforme prijs.

Koopjesjager

De koper die op zoek is naar een koopje in de markt.

Check!

023 80 80 555