Skip links

Verkoop je huis voor de beste prijs met Maarten

Bij de verkoop van uw huis komt er een hoop kijken. Hoe bedingt u de beste prijs? Hoe krijgt u de beste voorwaarden? Hoe bereikt u geïnteresseerden? Wat moeten we delen met de potentiële kopers? En hoe onderhandelen we? Maarten staat voor vakmanschap en past zijn marktkennis toe om u zo geruisloos en succesvol mogelijk te begeleiden. Hij vertelt u dit graag persoonlijk, maar u kunt ook alvast gratis zijn verkoopbrochure vol tips en informatie aanvragen!

Vraag nu gratis mijn verkoopbrochure aan

VRAAG BROCHURE AAN

Hoe is het om te verkopen met Maarten?

“De eerste bezichtigingen werden al vrij snel genoteerd, hetgeen uiteindelijk resulteerde in de verkoop van ons huis binnen 3 maanden. Maarten heeft in ons een nieuwe ambassadeur gevonden voor zijn makelaardij.”

LEES HIER DE HELE REFERRAL

“Maarten is bijzonder inventief om de woning te onderscheiden en gebruikt de nieuwste online marketing methodes. Dit combineert hij met een enorme persoonlijke benadering. Top samenwerking!”

LEES HIER DE HELE REFERRAL

Hoe hoger de prijs, hoe groter de grijns

Iedereen kan een huis verkopen. Iedereen kan een paar kekke foto’s maken en een website opzetten. Maar wie verkoopt uw huis echt voor de beste prijs? Met zijn deskundige marktexpertise en zijn moderne marketingstrategie, maakt Maarten van elke verkoop een succesverhaal en krijgt u de maximale prijs voor uw huis. Maarten maakt zo letterlijk het verschil. Want geef toe, hoe hoger de prijs, hoe groter de grijns.

MEER OVER MAARTEN
023 80 80 555