Skip links

Uw huis taxateren?

Taxeer uw huis

Taxaties

Wilt u betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw huis? Maarten van Vliet Makelaar is gespecialiseerd in taxaties en kent de regio Kennemerland op zijn duimpje. Hij is op de hoogte van de actuele marktomstandigheden en houdt rekening met niet alleen de staat van onderhoud en de bijzonderheden van uw huis, maar ook met bijvoorbeeld de milieuaspecten, bestemmingsplannen en de meest actuele vraag- en aanbodverhoudingen in de markt. Maarten van Vliet is een gecertificeerde taxateur en staat garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid. Als u een indicatieve waarde van uw huis nodig heeft, kiest u voor een (gratis) waardebepaling. Wilt u de waarde weten voor het aanvragen van bijvoorbeeld een hypotheek, dan kiest u voor een taxatierapport.

Waardebepaling

U krijgt van ons de verwachte opbrengst bij verkoop van uw huis in de huidige markt mondeling medegedeeld. Deze service is gratis.

Taxatierapport

U krijgt van ons een rapport, welke u kunt gebruiken voor het aanvragen van de financiering bij de aankoop van een huis, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek.

De taxatie voor de financiering van uw woning moet uitgevoerd worden door een taxateur die onafhankelijk is. Als Maarten van Vliet dus betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van uw woning, mag hij niet voor u taxeren. Maar natuurlijk kan hij wel een goede taxateur uit zijn netwerk aanbevelen!

NWWI

Maarten van Vliet is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Hierdoor levert Maarten een gevalideerd rapport waar geldverstrekker en consument op kunnen bouwen.

023 80 80 555