Skip links

Zoek jij een makelaar in Haarlem?

Welkom op het juiste adres! Voor aankoop, verkoop en taxatie… Makelaar Maarten van Vliet maakt het verschil. Je woning is te klein geworden of je bent jouw huidige huis juist ontgroeid. Je bent toe aan verandering: verhuizen. Daar komt veel bij kijken. Deze stap kun je dan ook het beste zetten met een makelaar in Haarlem. Van het maken van professionele foto’s, het bepalen van de waarde van een huis of het begeleiden van een bezichtiging. Samen gaan we op zoek naar jouw toekomst #FindYourFuture.

Neem contact op Bel ons

WAAROM MAARTEN JOUW MAKELAAR IS?

Een makelaar kies je niet zomaar, dat is een persoonlijke keuze. Het is belangrijk om een goed gevoel bij iemand te hebben. Haarlem is de stad waar Maarten al sinds zijn 19e aan verknocht is. Het is de plek waar hij leeft en waar hij zich thuis voelt. Dit is dan ook de enige omgeving waar hij jou als makelaar in Haarlem van wil laten genieten. Deze passie voor Haarlem en omgeving voel je. Huizen zijn voor hem plekken geworden waar we herinneringen maken en onze toekomst vormgeven. Dat klinkt wellicht een tikkie “All You Need Is Love” maar dat maakt hem niet uit. Het verkopen of aankopen van een nieuw huis is een emotioneel traject en daar hoort een persoonlijke aanpak bij.

zuid-kennemerland-grotemarkt

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Maarten van Vliet Makelaar doet het net even anders dan grote kantoren. Dat doet overigens niets af aan de kwaliteit van de dienstverlening. Hij staat voor vakmanschap en past zijn marktkennis toe om jou zo succesvol mogelijk te begeleiden.  Zo biedt M-Makelaar biedt niet alleen alles wat je zoekt in een makelaar, maar is ook expert op het gebied van marketing. Van taxaties, een waardebepaling en het begeleiden van bezichtigingen tot aan het neerzetten van een communicatiestrategie met professionele foto’s en video’s, een strak design en de uitrol via online- en offlinekanalen. Wij hebben de marktexpertise en marketingstrategie in huis. Wij geloven dat wij door deze persoonlijke manier van werken meer kwaliteit kan leveren. Samen met jou gaan wij dit avontuur aan.

Neem contact op Bel direct

WAAROM JE EEN AANKOOP EN VERKOOP MAKELAAR NODIG HEBT?

Trending

De woningmarkt is ontzettend in beweging. De rente is de laatste jaren flink gedaald en veel mensen verhuizen. Niet alleen binnen hun eigen woonplaats, maar bijvoorbeeld ook van Amsterdam naar Haarlem. Er is aanbod maar er zijn ook veel geïnteresseerden. Dan zijn er nog verschillende biedsystemen. Alles bij elkaar zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Juist daarom is het fijn om samen te werken met een makelaar in Haarlem.

De beste prijs

Iedereen kan een huis verkopen of aankopen, maar niet iedereen kan dat voor de beste prijs. Met zijn kennis van de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen voorzien wij je van deskundig advies en begeleidt hij je op professionele wijze bij jouw traject. Wij weten op welke prijs je het beste kunt inzetten, hoe je jouw huis het mooiste presenteert en wat er in jouw buurt gebeurt. Maarten van Vliet Makelaar begeleid je van A tot Z zodat jij aan het einde van het traject zorgeloos kunt neerstrijken in jouw nieuwe woonkamer.

Wacht niet langer.. neem direct contact op

biedsystemen-huiskopen

#FindYourFuture in Haarlem

Wonen in Haarlem is de ultieme combinatie tussen bruisend en ontspanning. De diverse buurten van Haarlem bieden zowel karakteristieke als moderne panden voor gezinnen met kinderen, starters en ouderen. De gezellige binnenstad is vanuit alle buurten goed bereikbaar. Met maximaal 15 minuten ben je op de Grote Markt. Daar kun je genieten van een borrel in een van de gezellige cafétjes, naar hartenlust winkelen en culinair genieten in diverse restaurants. Ook is er een bioscoop, een theater en een schouwburg en worden er regelmatig festiviteiten georganiseerd. Even geen zin in de drukte? Met een klein halfuurtje sta je op het strand, loop je door het bos of ben je in de duinen voor een frisse neus in de natuur. Ook Amsterdam en Schiphol zijn nabijgelegen. Juist die combinatie maakt Haarlem een perfecte uitvalsbasis voor iedereen. Als makelaar in Haarlem stelt Maarten van Vliet Makelaar je met trots voor aan deze stad. De ideale plek voor jouw toekomst.

biedsystemen-verkoop-inschrijving
023 80 80 555