Skip links

Vind jouw droomhuis

Bij de aankoop van een huis komt er heel wat kijken. Wat zijn realistische eisen? Wat is er mogelijk binnen uw hypotheek? Wat is een huis echt waard? Als deskundig partner begeleidt Maarten u succesvol door het complexe proces, voorkomt een kat in de zak en maakt het verschil tussen een toekomst van zorgen en een toekomst van geluk. Hij vertelt u hier graag meer over, maar u kunt ook alvast gratis zijn aankoopbrochure vol tips en informatie aanvragen!

Vraag nu gratis mijn aankoopbrochure aan

VRAAG BROCHURE AAN

Anderen over kopen met Maarten

“Doordat hij mee gaat naar elke bezichtiging, bouw je samen ook een goed persoonlijk contact op zodat hij ook goed wist wat wij zochten. Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop en zouden Maarten erg aanraden!”

LEES HIER DE HELE REFERRAL

“Wij hadden best een fors wensenlijstje maar uiteindelijk was daar een klein jaar later echt ons droomhuis waarbij hij ons bij het hele traject heeft bijgestaan. We konden hem altijd bereiken, heel fijn!”

LEES HIER DE HELE REFERRAL

Van droom naar realiteit

Een bod op een huis plaatsen is niet niks. In uw dagdromen richt u het huis al in, kiest de gordijnen uit en ziet uzelf er al wonen. Het verschil tussen een goede en een slechte makelaar is de kunde om van die droom realiteit te maken. Bij Maarten is alles er altijd op gericht om snel mogelijk uw gewenste huis aan te kopen. Zijn jarenlange ervaring, expertise in het proces en doordrongen kennis van de markt zorgen altijd voor resultaat.

MEER OVER MAARTEN
023 80 80 555