Skip links

Zuidlaan 8 in Aerdenhout

Zuidlaan 8

2111 GC  Aerdenhout

€ 1.289.000 k.k.

206 m² Woonoppervlakte

Familiehuis

In het groen gelegen

Een fraaie geschakelde twee onder 1 kap villa in het groen met veel privacy op een idyllische zonnige en groene plek in een rustige villawijk van Aerdenhout. De ruim opgezette woning is in 1989 met veel liefde en gevoel voor de omgeving gebouwd en de tuin is in 1999 aangelegd door tuinarchitecte Els Proost.
De geschakelde villa is goed onderhouden, heeft meer dan voldoende slaapkamers en een lekkere brede maatvoering en maakt deze woning tot een echt gezinshuis. Buiten tref je vier verschillende terrassen aan zodat je veel privacy hebt maar ook voldoende ruimte om de zon op te zoeken wanneer je daar zin in hebt. En waar kinderen heerlijk kunnen spelen.
De tuin is voorzien van een volautomatische beregeningsinstallatie met eigen bron > 30 m diep, gekoppeld aan een weersafhankelijke instelling, alsmede van tuinverlichting en electra.
Naast het huis staat een berghok voor de opslag van hout.

Leef je uit in Aerdenhout
Tussen de klotsende golven van Zandvoort en het drukke stadse leven van Haarlem kom je in deze plaats, in het prachtige duingebied, ultiem tot rust. Schitterende huizen, ruimtelijk wonen en prachtige wandelingen in een bosrijke omgeving maken Aerdenhout al jarenlang tot een van de meest geliefde Nederlandse plekjes om te wonen. Als onderdeel van de Gemeente Bloemendaal zijn Haarlem, Amsterdam en Schiphol nooit ver weg en liggen winkels, scholen, voorzieningen, sport verenigingen, het NS-station en andere benodigdheden allemaal comfortabel op loopafstand. Kortom, Aerdenhout heeft alle ruimte om je uit te leven.

Begane grond
Over de lange oprit met ruimte voor verschillende auto’s bereik je de woning.
Via de entree (ca 25 m2) kom je in een ruime centrale hal waar alle vertrekken op uitkomen. De woonkamer (ca 72 m2) met gezellige open haard is ruim en licht en heeft uitzicht over de riante voortuin met vijver. De woonkamer is een geheel met de eetkamer en wat opvalt is dat het hier zo breed is (5 m) en hoger dan gebruikelijk (2.75 m). De ruime keuken (3,5 x 4 m) is afgesloten maar hiervan is gemakkelijk een gezellige woonkeuken te realiseren. Vanuit de eetkamer en de keuken kom je in de groene achtertuin met verschillende terrassen waar je veel privacy hebt en heerlijk van de zon en schaduw kan genieten. Verder zijn er vanuit de hal een riante garage voor 2 auto’s en de toegang naar de lager gelegen wasruimte en (wijn)kelder te bereiken (16m2 en hoogte 2.40 m)

Eerste verdieping
De eerste verdieping staat in het teken van slapen en/of werken. Een ruime masterbedroom (ca 25 m2) met eigen badkamer, een werkkamer en een 2e slaapkamer (ca 28 m2) (voorheen 2 slaapkamers). Een tweede badkamer met een douche en wastafel en een 3e multifunctionele ruimte (vloeroppervlak ca 35 m2) die nu in gebruik is als biljardkamer maar ook gebruikt kan worden als extra slaapkamer of speelkamer.

Tweede verdieping
Met een vlizotrap is de ruimte bergzolder op stahoogte te bereiken waar je meer dan voldoende spullen kan opbergen.
Kortom een heerlijk woonhuis voor het hele gezin dat eenvoudig met wat cosmetische ingrepen aangepast kan worden naar de tijd van nu.

Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs€ 1.325.000 k.k.
Woonoppervlakte206 m²
Tuinvoor-, zij en achtertuin
Aanvaardingin overleg
Bouwperiode1989

In een van de mooiste lanen gelegen

+ woonoppervlakte 206 m2
+ zonnige tuin
+ familiehuis
+ 4 slaapkamers mogelijkheid voor 5
+ oplevering in overleg

Zuidlaan 8 Plattegronden

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Brochure downloaden?

Left Menu Icon023 80 80 555
Assign a menu in the Left Menu options.