Skip links

Van ‘t Hoffstraat 99

Van ‘t Hoffstraat 99

2014 RC  HAARLEM

Zonnige tuin en ruime schuur

€ 449.500 k.k.

127 m²
Woonoppervlakte

Bouwjaar
1928

Brochure downloaden?

 7 Slaapkamers

De plattegronden

Bezichtigen?

Contact opnemen

Omschrijving

Zeer ruim gezinshuis met maar liefst 7 slaapkamers, een tuin op het westen en een ruime schuur met achterom, gelegen in het Houtvaartkwartier

Het Houtvaartkwartier, gelegen in Haarlem zuidwest, is een kindvriendelijke en zeer gewilde omgeving. Op loopafstand tref je meerdere supermarkten (AH-XL & Vomar), en diverse leuke buurtwinkeltjes, scholen, opvang en het openluchtzwembad de Houtvaart. Het gezellige centrum van Haarlem is al te bereiken in 5 minuten fietsen en nog eens 10 minuten later sta je op het station van Haarlem (of fiets naar station Heemstede-Aerdenhout). Ook de duinen en het strand zijn zeer gemakkelijk per fiets te bereiken. Liever per auto? Parkeren is mogelijk, je parkeert hier gratis voor de deur. De belangrijkste uitvalswegen bereik je al binnen enkele minuten.

De woning is reeds opgebouwd in 1998 en zeer licht. Wel behoeft de woning enige renovatie om de woning weer helemaal aan de eisen van deze tijd te laten voldoen.

Indeling:
Begane grond: Entree met meterkast, bergkast en toilet v.v. fontein. De woonkamer is royaal met brede erker, aan de voorzijde en schuifpui achterzijde en open keuken in hoekopstelling.De tuin op het westen is zonnig en heeft een ruime stenen berging v.v. elektra en achterom (bij gedogen).

Eerste verdieping: Overloop, kast met C.V-combiketel (HR 2009); 2 slaapkamers aan de voorzijde. Aan de achterzijde een derde slaapkamer en de badkamer v.v. douche, 2e toilet en
en wastafelmeubel

Tweede verdieping: Overloop en twee slaapkamers aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde dus in totaal 7 slaapkamers.

8 Zonnepanelen aanwezig met een huurcontract van € 46,- per maand.
Contract loopt tot 31 Juli 2028 met een mogelijkheid om dit tussentijds over te nemen.

Bijzonderheden

Zeer sfeervol en verzorgd huis, zo te betrekken!

Woning al opgebouwd.

Tuin op het westen.

Riante schuur.

7 Slaapkamers

Enige modernisering noodzakelijk

Oplevering in overleg.

Bezichtigen?

Contact opnemen
023 80 80 555